En el centenari de "Cala Forn", de Joaquim Sunyer

Redacció L'Avenç

Museu de Maricel

dimecres, 24 de maig del 2017

Joaquim Sunyer

Demà s’inaugura, al Museu de Maricel de Sitges, El paisatge noucentista sitgetà. Cent anys de «Cala Forn», de Joaquim Sunyer, una mostra que, aprofitant l’escaiença del centenari de l’obra més coneguda de Sunyer, Cala Forn, pintada el 1917, fa un repàs de l’etapa més productiva i celebrada del pintor, la noucentista. [+]

El Museu de Maricel inaugura una instal·lació dedicada a Joaquim Sunyer, amb motiu del centenari d’un dels seus olis més emblemàtics, Cala Forn (1917). El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), que compta amb aquesta obra en la seva col·lecció, la cedeix als Museus de Sitges fins al mes d’octubre perquè llueixi en aquesta instal·lació, que s’ubica a la Sala Sert del Museu de Maricel. Amb Cala Forn, Joaquim Sunyer culmina la síntesi del classicisme, l’idealisme i la humanització. És una obra que representa la plenitud de l’artista.

La instal·lació El paisatge noucentista sitgetà. Cent anys de «Cala Forn», de Joaquim Sunyer presenta aquesta obra i tres més cedides pel Museu Nacional, l’Arxiu Joan Maragall i la Galeria Dolors Junyent.

INFORMACIÓ:

Lloc: Museu de Maricel (c/ Fonollar, s/n, Racó de la Calma, Sitges).

Data i hora: Del 25 de maig al 28 d’octubre de 2018. De dimarts a diumenge (festius inclosos): de 10h a 19h. Dilluns: tancat.

Preu: Diversos. Consulteu-los aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.