Nunc stans

Redacció L'Avenç

dijous, 18 de febrer del 2016

Nunc stans

Últim cap de setmana per veure l'exposició "Nunc stans" al Museu Marès de Barcelona, una mostra que demostra com malgrat els segles i els canvis en l'estètica i el pensament, les preocupacions dels artistes i del públic s'han mantingut gairebé inalterades. [+]

Amb aquest objectiu, Nuns stans posa en diàleg peces de la col·lecció permanent del Museu amb obres del fons de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani.

Nunc Stans proposa sis intervencions d’art contemporani repartides pel museu tot posant de manifest el contrast entre col·leccionisme constructor de discursos i l’anacronisme desafiant, de manera que amfitrions i hostes es fan de mirall i evidencien que allò vell no ha envellit tant i que allò nou no és tan nou. Les obres cedides per a l’ocasió per l’Obra Social “la Caixa” són Lick and lather (1993), de Janine Antoni; Warengestell mit Madonnen (1987-1989), de Katharina Fritsch; Black Madonna with Twins (2006), de Vanessa Beecroft; Copa (1992), d’Eva Lootz; Dones damunt de sabates de plataforma (1992), Anell (1992) i Làmpada (1999), d’Ana Laura Aláez, i Löcher mit Löchern stopfen II (1993) d’Asta Gröting.

Trobareu més informació aquí.

INFORMACIÓ:

Dates: Fins al 21 de febrer

Lloc: Museu Marès (Plaça de Sant Iu, 5, Barcelona)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.