Homenatge al poeta Lluís Solà

Redacció L'Avenç

divendres, 23 de setembre del 2016

Lluís Solà, fotografia de Maria Àngels Jordà

La Institució de les Lletres Catalanes organitza, el proper dilluns 26 de setembre a l'Arts Santa Mònica, un homenatge al poeta, assagista i dramaturg Lluís Solà (Vic, 1940) per celebrar la seva trajectòria literària i d'implicació amb les lletres catalanes, i amb motiu de la publicació de la poesia completa. [+]

El crític literari D. Sam Abrams farà una glossa del poeta i, a continuació, diferents personalitats, escriptors i poetes participaran en l'acte, entre els quals, l'editor Josep Cots, i els poetes Vicent Alonso, Jordi Pàmies, Carles Camps, Víctor Obiols, Víctor Sunyol, Núria Martínez-Vernis, Maria Antònia Massanet, Montse Caralt, Rosa Ardid i Rosa Cadafalch. La lectura de poemes serà intercalada amb projeccions de vídeo, l'audició del poema El Cant del lloc, de Lluís Solà amb música del compositor Josep Baucells.

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i la regidora de Cultura, Susagna Roura, també hi assistiran.

L'acte tindrà lloc a la Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica a les 19:00h, i estarà obert al públic.

INFORMACIÓ:

Data: dilluns 26 de setembre a les 19:00h

Lloc: Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:

Podeu consultar l’entrevista que Carles Hac-Mor, Jordi Marrugat i Ester Xargay van fer a Lluís Solà i que forma part d'un sèrie de converses amb autors, clicant aquí.

També us recomanem el llibre La paraula i el món. Assaigs sobre poesia (2013), de Lluís Solà, que trobareu a Els Llibres de L'Avenç.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.