Festival MOT de Literatura (Girona_Olot)

Redacció L'Avenç

dilluns, 07 de març del 2016

Festival MOT 2016

"Vides escrites, escriure vides" és el tema de la tercera edició del MOT Festival de Literatura Girona-Olot 2016, que se celebra del 7 al 16 d'abril a diversos llocs d'aquestes dues poblacions. Compta amb la presència d'escriptors catalans i també d'àmbit internacional. [+]

El MOT Festival de Literatura Girona-Olot arriba a la tercera edició. El comissaria la doctora en literatura catalana i professora de la Universitat de Girona Margarida Casacuberta. Aquest 2016 el tema escollit és "Vides escrites, escriure vides", la (re)construcció de personatges reals a través de la literatura, històries de vida bastides a través dels mecanismes que ens ofereix la ficció. En serien exemples obres tan diverses com Jo, Claudi de Robert Graves, Fortuny de Pere Gimferrer o bé Limónov d'Emmanuel Carrère.

Enguany el Festival MOT comptarà amb autors d'àmbit internacional com John Banville, Amélie Nothomb o Mia Couto, i també amb autors catalans premiats i/o consolidats: Maria Barbal, Narcís Comadira, Xavier Albertí, Albert Forns, Jordi Nopca, Enric Casasses, Najat El Hachmi, Miquel de Palol, Jordi Puntí, etc.

Hi haurà lectures, tallers, exposicions, taules rodones, presentacions de llibres i recitals repartits entre Olot i Girona durant deu dies. Podeu consultar el programa complet aquí.

INFORMACIÓ:

Festival MOT

Data: 7 d’abril al 16 d’abril

Lloc: Girona i Olot

PER SABER-NE MÉS:

Recomanem les entrevistes que L'Avenç va fer a tres dels participants del MOT de l'edició anterior (2015): a l'escriptor neerlandès Cees Nooteboom, a l'editor Éric Hazan, i a John Lanchester, escriptor i periodista britànic.

L'Avenç com a mitjà oficial del MOT seguirà ben a prop les activitats del Festival i us n'anirem informant puntualment.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.