L'Avenç de març ja és a la venda

Redacció L'Avenç

diumenge, 01 de març del 2015

L'Avenç 410 - Març 2015

L'Avenç número 410 ja és al carrer! A la coberta, una fotografia d'Antoni Arissa, dels anys 30, de l'exposició retrospectiva que es pot veure al CCCB fins al 12 d'abril. [+]

L’entrevista del mes és amb la periodista de TV3 Montserrat Besses, compromesa amb la televisió pública i defensora d’un periodisme de cocció lenta. Joan Safont ens porta, de la mà del matrimoni Hurtado, al París dels anys 1920. Coincidint amb la reedició de La ‘Niña Gorda’ de Rusiñol, Maria Dasca s’endinsa en el retrat de la bogeria a la literatura catalana del primer terç del segle XX. Marc Andreu visita els polígons industrials de la riera de Rubí, i Pere Antoni Pons esbossa un perfil de Jordi Graupera. Simon Vall-llosera assisteix a la commemoració del 70è aniversari de l’alliberament d’Auschwitz, i un col·lectiu d’historiadors reivindica un nou paper per al Memorial Democràtic de Catalunya. Susanna Portell visita l’exposició dedicada al fotògraf Antoni Arissa. A més, les seccions habituals de cada mes, amb noms com Vladimir Nabokov i Serguei Dovlàtov.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries, que la podeu comprar en paper aquí i que teniu disponibles versions digitals aquí i aquí.

Bona lectura!

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.