Fira de consum responsable

Redacció L'Avenç

dilluns, 28 de desembre del 2015

Fira consum responsable

Fins al 4 de gener a la plaça de Catalunya de Barcelona se celebra la primera edició de la Fira de Consum Responsable per difondre l’existència de productes, serveis i activitats d’empreses i entitats que promouen i permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible alhora una economia realment social i solidària. A la fira hi trobareu els nostres companys de Tigre de Paper i l'Espai Contrabandos, on podreu trobar llibres de les editorials de Llegir en Català. [+]

A la fira hi ha 36 estands que abasten una bona part dels àmbits de l’economia social i solidària: alimentació, roba, cultura i coneixement, restauració, formació, comunicació i informació crítica, lleure i turisme responsable, finances i assegurances ètiques i cooperatives, salut i cures, energia i telefonia responsable i altres serveis, com els que ofereixen fundacions i empreses d’inserció sociolaboral.

Els visitants, per tant, podran gaudir d’una mostra àmplia i diversa de productes d’alimentació, artesania, tèxtil i complements, llibres i publicacions, cosmètica, serveis d’energia i telefonia, antiguitats, discs de vinil, pintures, jardineria de Nadal i, fins i tot, bicicletes de segona mà.

També s'hi mostraran projectes, entitats i empreses que promouen l’economia i la transformació socials i proposen un canvi del model socioeconòmic. Aquests projectes impulsen l’economia de proximitat, arrelada als barris, als districtes, a la ciutat i al país, la que no es deslocalitza i s’orienta a satisfer les necessitats, les aspiracions i, fins i tot, els desitjos de les persones i els territoris.

La fira obre de 10 a 21h, estarà tancada els 25 i 26 de desembre, i 1 de gener, i el 31 de desembre tancarà a les 15h.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.