El pianista turc Fazil Say a l’Auditori

Redacció L'Avenç

dimecres, 04 de març del 2015

Fazil Say

Aquest 6, 7 i 8 de març el pianista i compositor turc Fazil Say actuarà a L’Auditori amb l’OBC interpretant la seva obra Water (2012) [+]

Fazil Say, nascut a Ankara el 1970, va estudiar amb el virtuós David Levine a l’Institut Robert Schumann de Düsseldorf, per continuar, més tard, al Conservatori de Berlín. L’any 1994 va guanyar el premi Young Concert Artists International Auditions de Nova York, i a hores d’ara ja ocupa un lloc destacat als circuits musicals internacionals.

Intèrpret d’obres tant de Bach com de música contemporània, compositor per a diversos formats i apassionat del jazz, aquest artista polifacètic és, sobretot, un home compromès amb els problemes seu temps. Fazil Say defuig el paper previst de les figures canòniques de la música clàssica: la seva activitat mescla allò més personal en la música i allò més sincer i profund en la vida i en les conviccions personals (socials, polítiques i religioses), encara que això aixequi suspicàcies i polèmiques.

Aquest cap de setmana el podrem sentir a L’Auditori en un concert que pinta els paisatges i els misteris del món natural: Follet, de Granados, “Water” per a piano i orquestra del mateix Say i, finalment, la Simfonia núm. 5 de Sibelius.

INFORMACIÓ:

Dates: 6, 7 i 8 de març.

Lloc: L'Auditori. Carrer de Lepant, 150 (08013, Barcelona)

Preu: 10 a 56€. Consultar descomptes al web de L’Auditori.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.