Subscripció digital a 0 €

Administrator User

dilluns, 21 de abril del 2008

Entre el 21 d'abril i el 26 d'abril les persones que s'acullin a aquesta promoció, vàlida només per les subscripcions formalitzades a través del www.quiosc.cat, rebran gratuïtament l’edició digital de la revista que triïn des de la data de la formalització de la subscripció i fins a final d'any. [més]

Primera gran campanya promocional del recent estrenat quiosc digital de revistes, www.quiosc.cat. A partir de dilluns 21 d'abril i fins el dissabte 26 d'abril les persones que se subscriguin a aquesta promoció, vàlida només per les subscripcions a l’edició digital formalitzades a través del www.quiosc.cat, rebran gratuïtament la revista que triïn des de la data de la formalització de la subscripció i fins a final d'any.

Des de fa una setmana, a través del ja es poden comprar, formalitzar subscripcions, fullejar, subratllar i arxivar més d'una trentena de revistes en català a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc. A més, a través d’aquesta edició digital cada publicació es pot convertir en una plataforma en què hi poden convergir so i vídeo.

De moment les revistes adherides a aquesta iniciativa són: La Terra, Articles, Benzina, Biorritmes, Cadí-Pedraforca, Castells, Cupatges, Dialogal, Escola Catalana, Foc Nou, Gavarres, Llengua Nacional, Enderrock, Jaç , Sons de la Mediterrània, Eben Interiors, BCR, Catàleg, ONGC, Fòrum, Guix, Guix Infantil, L’Avenç, Nuvis, La Revista de les Revistes, Viure en Família, Top Girona i Temps de Viure.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.