Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

> L'Accent és una col·lecció de llibres de narrativa, en format breu i mida petita, tant d’autors catalans com de textos traduïts, que comparteixen la característica d’estar escrits en primera persona i tenir un caire memorialístic. S’hi recuperaran títols ja publicats amb anterioritat per L’Avenç, i d’altres seran inèdits. Tots ells estan units pel mateix fil roig, la memòria personal entesa com una forma de construcció de la memòria col·lectiva.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 100 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Els invisibles - Joan-Lluís Lluís
Els invisibles

Joan-Lluís Lluís

Nascut al Rosselló, i educat a l’escola francesa, l’autor va optar, en paral·lel a un procés d’autoafirmació personal, per fer del català la seva llengua literària. Els invisibles explica el retrobament ideològic i sentimental amb una llengua que, a la Catalunya del Nord, s’ha volgut invisibilitzar.

Preu 12 €

Jordi Muñoz, Principi de realitat. Una proposta per a l’endemà del Procés
Principi de realitat. Una proposta per a l’endemà del Procés

Jordi Muñoz

Escrit per un dels politòlegs que més finament ha analitzat el Procés independentista de Catalunya, aquest assaig indaga sobre les causes de la revolta democràtica catalana, analitza la resposta que ha obtingut de l’estat, es pregunta per què Catalunya no és independent i reflexiona sobre el futur. Un balanç crític imprescindible per a l’hora actual.

Preu 17.5 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.