Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

> L'Accent és una col·lecció de llibres de narrativa, en format breu i mida petita, tant d’autors catalans com de textos traduïts, que comparteixen la característica d’estar escrits en primera persona i tenir un caire memorialístic. S’hi recuperaran títols ja publicats amb anterioritat per L’Avenç, i d’altres seran inèdits. Tots ells estan units pel mateix fil roig, la memòria personal entesa com una forma de construcció de la memòria col·lectiva.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 100 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Charles Dickens, Postals d'Itàlia
Postals d'Itàlia

Charles Dickens

Un viatge que retrata amb afecte i ironia un país entranyable, i que demostra l'extraordinària capacitat de construir escenes que va caracteritzar el gran novel·lista anglès. Com va dir Van Gogh, «no hi ha altre escriptor que sigui més pintor i dibuixant que Dickens». Amb aquest llibre, que es tradueix per primer cop al català, L'Avenç se suma a la mort del 150 aniversari de la seva mort.

Preu 18 €

Raül Garrigasait, País barroc
País barroc

Raül Garrigasait

En aquest llibre, el més personal de tots els que ha escrit, Raül Garrigasait parla dels seus llocs, de les tradicions en què treballa i dels dogmes que defensa.

Preu 13 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.