TORNEM AL SETEMBRE AMB NOVETATS!

novetats set oct

Marxem uns dies de vacances.... amb la satisfacció de la feina feta, i amb la il·lusió per la que vindrà! Per donar-vos algunes pistes, us deixem amb les novetats literàries dels propers tres llibres dels mesos de setembre i octubre.

A més, ens trobareu a La Setmana del Llibre en Català, del 2 a l’11 de setembre a la Plaça de la Catedral de Barcelona, a les parades 55 i 63 de Llegir en Català

Bon estiu!

Joan Santanach (ed.)

Llull x Llull

Una antologia de textos de Ramon Llull

Una selecció de més de 50 fragments que evidencien l’ambició i la qualitat literàries de les seves obres. En ells sovint hi afloren les seves esperances, neguits i preocupacions que plantegen enigmes al lector d’avui. Els passatges escollits van acompanyats d’il·lustracions en color i de breus explicacions que els contextualitzen.

A les llibreries el 8 de setembre de 2016.

ESTRENEM aquí un booktrailer sobre el llibre... descobreix els enigmes de Llull!

linia2

 

Joseph Roth

El pes fals

Traducció de Jaume Creus

L’honradesa d’un individu pot arribar a vèncer la corrupció d’una societat? Aquesta és la qüestió central d’El pes fals, on descobrim com la sort d’Anselm Eibenschütz comença a canviar des del moment en què s’instal·la en una petita ciutat amb la seva dona. Amb la innocència pròpia d’un conte, Roth retrata un món on es posa en qüestió la moral tant individual com col·lectiva.

A les llibreries el 8 de setembre de 2016.

linia2

coberta James

Henry James

El papers d'Aspern

Traducció de Joan Sellent

El protagonista d’Els papers d’Aspern posseeix un únic objectiu vital: indagar en la vida d’Aspern, un poeta romàntic que el fascina. Les seves ànsies per investigar el porten fins a Venècia seguint la pista d’un gran descobriment. Tanmateix, pagarà qualsevol preu per obtenir accés a informació exclusiva del poeta?

A les llibreries el 6 d'octubre de 2016.

Llull, Joseph Roth, Aspern, Henry James