Frankenstein al TNC

Redacció L'Avenç

dilluns, 12 de febrer del 2018

A partir del 15 de febrer i fins al 25 de Març es representa a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya Frankenstein de Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley i sota la direcció de Carme Portaceli. [+]

tnc_frankenstein_200x236

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d’aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula Los ojos de Julia) que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite. El clàssic de Mary Shelley sobre un dels monstres més famosos de la història que mostra les tenebres d'una societat incapaç d'assumir la diferència.

Protagonitzen l’obra els actors Joel Joan i Àngel Llàcer, i els acompanyen Lluís Marco, Magda Puig, Albert Triola i Pere Vallribera.

INFORMACIÓ:
Dates: del 15 de febrer de 2018 al 25 de març de 2018
Lloc: Teatre Nacional de Catalunya, plaça de les Arts, 1, 08013 Barcelona. Telèfon: 933 06 57 00

Accés: Metro L1 parada Glòries. Autobús BCTE parada Teatre Nacional Auditori. Tram T4 parada Auditòri / Teatre Nacional.

Preu: 28 € ( Preu 50%: 14€, Preu especial: 24€ i Preu escolar 12€).

PER SABER-NE MÉS:
Podeu consultar l'article "Frankenstein o el salvatge modern", de Roger Bartra a L'Avenç 217, del setembre de 1997. 2016. On l’autor fa una reflexió sobre la figura del “salvatge modern”, a partir de l’edició en castellà de Frankenstein d’Isabel Burdiel.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.