Aquest cap de setmana, a La Bisbal

Redacció L'Avenç

dilluns, 28 de maig del 2018

Indilletres

Aquest cap de setmana tindrà lloc a la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà la primera edició de la Fira de Llibres Indilletres. Tant dissabte com diumenge tindrem una parada de llibres i presentarem dos títols d'autors empordanesos, M. Àngels Anglada i Adrià Pujol Cruells. [+]

En aquesta fira participen llibreries del municipi i editorials independents, i el seu objectiu és promoure la lectura i donar visibilitat a segells catalans que no depenen de cap grup empresarial.

A més de L'Avenç, també hi participen altres editorials de Llegir en Català, entre d'altres. Es tracta de Raig Verd, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar i Crims.cat.

L’organització d’Indilletres ha programat diverses activitats al voltant de la Fira, com ara presentacions de llibres, conferències, debats, taules rodones i concerts. Enguany, a més a més, la cultura convidada és la romanesa.

Les nostres activitats:

Dissabte 2 a les 18h Presentació de Les Closes, de M. Àngels Anglada, amb Rosa Geli (filla de l'autora)

Diumenge 3 a les 17.30h Presentació d’Els barcelonins, d’Adrià Pujol Cruells, amb el mateix autor i el músic bisbalenc Carles Sanjosé (Sanjosex)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.