(re)Visions: un projecte innovador

Redacció L'Avenç

dimecres, 20 de juliol del 2016

Revisions

La Fundació Vila Casas i l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona han organitzat una nova col·lecció que inclou reinterpretacions d'obres pictòriques. [+]

Alumnes d’ELISAVA reinterpreten l’art contemporani català a l’exposició “(re)Visions” del Museu Can Framis. La mostra multidisciplinària està formada per un conjunt de treballs fotogràfics exposats a la façana de l’edifici i elaborats per alumes del Màster de Fotografia i Disseny de l’Escola. Les diverses obres articulen diàlegs plàstics amb el fons del Museu ­–amb peces d’Hernández Pijuan, Alfons Borrell, Arranz Bravo, Josep Niebla, Isidre Manils o Mario Pasqualotto– i l’arquitectura de l’espai.

Quina relació tenim, els éssers humans, amb el nostre cos? Com es relaciona aquesta estructura amb l'espai que habitem? Què expressa de nosaltres mateixos?, aquestes són algunes de les qüestions sobre les quals ens convida a reflexionar l'exposició. "(re)Visions" està formada a partir de mirades intimistes, pensaments sobre la feminitat o exercicis de desconstrucció del cos. El conjunt, sota la tutorització de l'arquitecte i professor Diego Ferrari, conforma una interrelació entre exterior i interior, visible i invisible, cos i ànima, forma i contingut, mirada i obra d'art.

INFORMACIÓ:

Dates: fins al 24 de juliol

Lloc: Museu Can Framis (Roc Boronat, 116-126, Barcelona).

PER SABER-NE MÉS:

Si us interessa reflexionar sobre la situació de l'art contemporani, us recomanem "El finançament de la cultura i l'art contemporani" de Neus Miró al dossier de L'Avenç, núm. 282.

Podeu consultar el web de l'exposició.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.