Séfer Barcelona. Festival del Llibre Jueu

Redacció L'Avenç

dissabte, 17 de setembre del 2016

cropped-header_web-mozaika

Com ja és habitual a moltes ciutats europees, la Plataforma Cultural Jueva MOZAIKA ha decidit fer el primer Festival del Llibre Jueu a la ciutat de Barcelona, que pretén arribar a ser un esdeveniment de referència de la cultura jueva i lloc de trobada del pensament literari al país. [+]

Aquesta 1ª edició del Festival del llibre jueu que té lloc els dies 22 i 23 de setembre de 2016 al Palau Robert de Barcelona, neix de la voluntat de diverses organitzacions i institucions disposades a posar de manifest la diversitat i la riquesa de la judeïtat i del judaisme contemporanis, amb la intenció de fomentar el diàleg, el reconeixement mutu i l’intercanvi.

El programa acull no només presentacions d’autors, de llibres i taules rodones obertes a la reflexió als continguts i a l’estat actual de l’edició en paper, sinó també una mostra d’activitats artístiques pensades expressament per al context de la ciutat. Els eixos temàtics seran la identitat, l’exili, la memòria o la llengua, intentant captar l’atenció de tota mena de públics.

L’entrada a totes les conferències i espectacles és gratuïta. Durant les jornades hi haurà un punt de venda editorial amb una selecció d’obres relacionades amb la literatura i la filosofia jueves, on hi podreu trobar també una parada de l'associació d'editors Llegir en Català, amb un bon nombre de llibres de L'Avenç.

INFORMACIÓ:

Data: 22 i 23 de setembre

Lloc: Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona)

PER SABER-NE MÉS:

La selecció de llibres que podreu trobar d'Els Llibres de L'Avenç és el següent:

Saul Bellow, Atrapa el dia

Franz Kafka, Carta al pare

Georges Perec, Ellis Island

Georges Perec, W o el record de la infantesa

Joseph Roth, Job. Història d'un home senzill

Joseph Roth, La cripta dels caputxins

Joseph Roth, El pes fals

Joan Santanach (ed.), Llull x Llull. Una antologia de textos de Ramon Llull

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.