Marató brossiana a l'Horiginal

Redacció L'Avenç

dimecres, 16 de març del 2016

brossa

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, dilluns 21 de març, de 19h a 22h hi haurà l'acte "A tocar del Samassí. Marató brossiana" al bar Horiginal de Barcelona. [+]

Dilluns dia 21 de març és el Dia Mundial de la Poesia, i l'Horiginal, referent barceloní del gènere des de fa tretze anys, s'hi suma amb un acte dedicat a Joan Brossa. "A tocar del Samassí. Marató brossiana" començarà a les 19h de la tarda i s'allargarà fins a les 22h.

Diverses personalitats vinculades al món de la poesia, de la màgia, de l’art, del circ i del teatre com ara Hausson, Núria Candela, Laura Borràs, l’Associació Joan Ponç, Ester Xargay, Els Pirates Teatre, Carles Rebassa, Enric Casasses, Héctor Mellinas, Gustavo Vega, J.M. Calleja, Jordi Jané i el col·lectiu Free’t seran convidats a recordar el poeta d'una manera ben especial.
Tots aquells que hi assisteixin podran enganxar fotografies, poemes o textos diversos per al poeta homenatjat en un mural especialment preparat per a l'ocasió.
El bar Samassí va ser fundat per antics socis de l’Universal i estava situat al costat del bar L’Horiginal. Joan Brossa en va triar el nom i fins i tot hi va participar en la decoració del local. També va dissenyar-ne els rodals.

Aquesta activitat és gratuïta i no cal reservar plaça prèviament.

INFORMACIÓ:

Data: 21 de març a les 19h

Lloc: Horiginal (C/ Ferlandina, 29), Barcelona

Entrada gratuïta

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.