Making Africa

Redacció L'Avenç

dissabte, 23 de juliol del 2016

Making

Cyrus Kabiru, Ulleres meravella (C-Stunners) 2012. Sol Caribeño (Caribbean Sun). © Cyrus Kabiru. Foto: Miguel Luciano.

El CCCB presenta, fins a finals d'agost, l'exposició "Making Africa", un continent de disseny contemporani. [+]

Concebuda per aportar un nou relat sobre el disseny africà contemporani, l'exposició presenta l'obra de més de 120 artistes i il·lustra com el disseny acompanya i impulsa els canvis econòmics, polítics, socials, culturals i tecnològics de l'Àfrica.

S'hi mostren obres de diferents àmbits creatius, com el disseny d'objectes i mobles, la il·lustració, la moda, l'arquitectura, l'urbanisme, l'art, l'artesania, el cinema, la fotografia, els llocs web, les xarxes socials i les publicacions.

La mostra és una coproducció del Vitra Design Museum i el Guggenheim Bilbao, amb la col·laboració del Kulturstiftung des Bundes (Fundació federal alemanya de cultura) i de l'Art Mentor Foundation Lucerne. Amelie Klein, del Vitra Design Museum, n'és la comissària i Okwui Enwezor, director de la Haus der Kunst de Munic i comissari de la 56a Biennal de Venècia 2015, n'és el comissari assessor.

L'exposició es complementa amb un programa d'activitats paral·leles farcit de debats, visites comentades i tallers interessants.

«Pensar en el futur és pensar en les nostres possibilitats al món. El futur li pertoca a l’Àfrica, perquè sembla que a la resta del planeta ja hi ha arribat.» - Okwui Enwezor.

INFORMACIÓ:

Dates: fins al 28 d'agost

Lloc: CCCB (Montalegre, 5, Barcelona).

PER SABER-NE MÉS:

Us recomanem visitar el web de l'exposició.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.