"La intuïció del gest" a Badalona

Redacció L'Avenç

diumenge, 15 de maig del 2016

agusti-puig-la-intuicio-del-gest

L’artista Agustí Puig presenta, de la mà d’Itiner’ART i amb la col·laboració del Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona, el projecte expositiu “La intuïció del gest”, emplaçat a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona. S'hi podrà veure fins al 29 de maig. [+]

La mostra, a cura de Natàlia Chocarro, Adjunta a la Direcció d'Art de la Fundació Vila Casas, aplega una gran instal·lació escultòrica on s’estableixen narratives impregnades de les empremtes artístiques configurades al llarg d’una trajectòria; el gest, més vibrant i expansiu, tant en les obres escultòriques i de ceràmica com en l’obra gràfica, es contrau i es dilata en si mateix, sense aturar-se en un punt concret.

La intuïció del gest” recupera els temes i motius que han acompanyat el treball de l'artista, com l’angoixa vital, el pas del temps, la condició fugaç de l’ésser i una acció, la de caminar, que esdevé analogia de l’existència erràtica de l’home contemporani.

Aquesta exposició forma part de la iniciativa "De la fragilitat en l'art", una proposta expositiva que explora la condició de vulnerabilitat inherent a l’ésser humà a través de la mirada de dos artistes de la col·lecció de la Fundació Vila Casas, Agustí Puig (entre el 7 d'abril i el 29 de maig) i Mayte Vieta (entre el 16 de juny i el 31 de juliol de 2016).

INFORMACIÓ:

Data: fins al 29 de maig

Lloc Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (C/ Francesc Layret, 78-82, planta -1, Badalona).

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.