Inacabar el món

Redacció L'Avenç

divendres, 26 de febrer del 2016

Harold Lloyd Temps

La filòsofa Marina Garcés pronunciarà dilluns dia 29 a les 18.30h al CCCB la conferència "Inacabar el món" dins el cicle "El nostre temps. Conferències sobre el temps i l'acceleració de la societat". [+]

El Debat de Barcelona d'enguany es planteja les preguntes: Qui decideix sobre el temps? Hem perdut el control sobre la nostra temporalitat? Qui marca els ritmes, les durades, els intervals, els terminis de les nostres vides?

Destacats pensadors del moment reflexionen sobre el temps i l'acceleració de la societat amb aproximacions des de la sociologia, la literatura, la filosofia, les ciències polítiques o la història. Amb la participació de Salvador Cardús, Menchu Gutiérrez, Judy Wajcman, Marina Garcés, Hartmut Rosa i Patrick Deville.

En la seva intervenció al Debat de Barcelona, Marina Garcés parlarà del temps de la filosofia. Actualment, la humanitat encara la possibilitat de donar-se fi a ella mateixa, per mitjà de l'acció quotidiana. Vivint com vivim, ens extingim. Tots. Com canvia, aquesta situació, la nostra condició humana i la nostra posició com a subjectes polítics?

#TempsCCCB

INFORMACIÓ:
LLOC: CCCB (Montalegre 5, Barcelona)

DATA: 29 de febrer de 2016, 18.30h

Preu: 3 €

PER SABER-NE MÉS:

Marina Garcés acaba de publicar Filosofia inacabada (Galaxia Gutenberg, 2015) i és autora del capítol "Classicisme punk" recollit en el volum Cultura en tensió (Raig Verd, 2016)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.