"Hedonisme crític" a la Fundació Miró

Redacció L'Avenç

dissabte, 30 de abril del 2016

el_palomar_1458052865_500

L’Espai 13 de la Fundació Joan Miró es vincula amb El Palomar amb Hedonisme crític, un projecte que s’aproxima a la festa com a territori d’acció artística, conceptual i política queer. Es podrà veure fins al 19 de juny. [+]

L’Espai 13 de la Fundació Joan Miró es vincula amb El Palomar amb Hedonisme crític, un projecte que s’aproxima a la festa com a territori d’acció artística, conceptual i política queer. Aquest projecte forma part del cicle Quan les línies són temps, i vol replantejar les maneres d’entendre l'exposició: els temps, els espais i els actors. Comissariat per Martí Manen, el cicle de l’Espai 13 per a la temporada 2015-2016 reflexiona sobre qüestions de temporalitat, procés i producció en la pràctica artística contemporània. Mentre que la mostra de Rubén Grilo explorava la producció artística en tant que procés i la proposta de Sofia Hultén afegia una capa de temps als objectes en forma d’històries, el projecte d’El Palomar se centra en un moment alternatiu per a l’acció i la reflexió: la festa. Amb Hedonisme crític, Mariokissme i R. Marcos Mota posen en diàleg els diversos significats de la celebració: com a exaltació dels sentits, com a acció i com a reivindicació.

En paraules de Martí Manen, els artistes aborden la festa "com un temps en el qual podem buscar altres maneres de dir i de fer, com a via d'escapament davant la norma, com un recorregut ocult en què les coses es van desdibuixant per arribar a tot allò que no estava previst".

INFORMACIÓ:

Data: fins al 19 de juny

Lloc: Espai 13 de la Fundació Miró (Parc de Montjuïc, s/n, Barcelona)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.