6è Festival de Música Antiga dels Pirineus

Redacció L'Avenç

dissabte, 16 de juliol del 2016

Música antiga

El FeMAP arriba enguany a la seva sisena edició amb un programa ambiciós que el converteix en el festival de música antiga de major magnitud de tot Europa. [+]

Des de la primera edició, l’any 2011, el FeMAP s’ha anat ampliant i s’ha consolidat com un dels festivals musicals de més alt nivell, tant d’àmbit nacional com internacional. Durant tot l’estiu i fins al 27 d’agost, tindran lloc 43 actuacions d’un total de 17 formacions provinents de Catalunya, Galícia, Andalusia, Madrid, País Valencià, Euskadi, Itàlia i França. El Festival transcorrerà al Pirineu català, Andorra i la Catalunya Nord, i enguany incorpora nous municipis com Salàs de Pallars, Vilaller, Vall de Boí, Riner, Llívia i Organyà.

El FeMAP Social és la novetat més destacada d’aquesta edició, que consisteix en 15 concerts fets a domicili en diferents centres amb col·lectius en risc d’exclusió social, amb les actuacions d’alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus, o 7 tallers organitzats en diversos espais, entre altres activitats.

Al voltant del Festival, també s’han organitzat diverses activitats, entre les quals destaquen un total de 22 visites a museus, monuments, jaciments i entorns naturals abans de les funcions. Cal destacar l’activitat FeMAP Gastrofilm, una síntesi entre la degustació de productes alimentaris del Pirineu i la projecció del documental Música Celestial d’Àngels Diemand-Hartz. Dins d’aquesta vessant turística del festival, s’han creat també un total de 50 packs turístics que inclouen l’allotjament i l’entrada als concerts.

INFORMACIÓ:

Dates: fins al 27 d'agost

Lloc: el Pirineu de Catalunya, Andorra i la Catalunya Nord (diversos espais).

PER SABER-NE MÉS:

Podeu consultar la programació del Festival i altres detalls aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.