25a edició de les Jornades Europees del Patrimoni

Redacció L'Avenç

dimecres, 17 de agost del 2016

Jornades Europees Patrimoni

Just d'aquí un mes tindran lloc les 25nes Jornades Europees del Patrimoni, per posar en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural. [Diversos municipis, 16 - 18 de setembre de 2016]

El Consell d’Europa, que convoca les jornades, ha decidit dedicar l'edició d'enguany a les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del Patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials. El lema suggerit és Patrimoni de tot@s i posa en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col·lectius minoritaris, els projectes exemplars de col·laboració i finançament públic-privat i activitats, en les quals les comunitats locals participin de la gestió i conservació del patrimoni.

La participació a les jornades està oberta a tots els municipis o entitats que vulguin organitzar activitats com ara visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals o concerts.

Algunes de les activitats ja confirmades estan disponibles aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.