Veus paral·leles

Redacció L'Avenç

dimarts, 23 de juny del 2015

Veus paral·leles

RECOMANEM l'espectacle poètic “Veus Paral·leles. Del Saimaa a l’Albufera”, una proposta que recorrerà diverses poblacions dels Països Catalans i que reuneix tres poetes finesos i tres de catalans, de tres generacions diferents. [+]

“Veus Paral·leles. Del Saimaa a l’Albufera” iniciarà dissabte 27 de juny a Vilafranca del Penedès una gira que el durà a diversos indrets dels territoris de parla catalana.

L'espectacle, impulsat i produït per la ILC; està dirigit per Albert Mestres i reuneix tres poetes finesos i tres de catalans, de tres generacions diferents. A partir d'un guió, l'actriu Mireia Chalamanch enllaça les sis obres poètiques i recita en català a Catalunya, València i Mallorca els poemes que el mateix poeta ha recitat en català o en finès.

Enguany, Cinta Mulet (1958), Helena Sinervo (1961), Begonya Pozo (1974), Mikael Brygger (1975), Harri Hertell (1985) i Pau Vadell (1984) diran la seva poesia a Vilafranca del Penedès, Tarragona, València, Palma, Búger, Badalona i Barcelona, on s’ha incorporat "Veus paral·leles" a la programació del Festival GREC.

"Veus Paral·leles" compta també, amb la complicitat de molts col·laboradors institucionals i privats que, des dels diferents territoris on arriba l'espectacle, donen suport al projecte.

INFORMACIÓ:

Dissabte 27 de juny, 21h
Claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès

Diumenge 28 de juny, 21h
Claustre Sant Pau del Centre Tarraconense
El Seminari de Tarragona

Dilluns 29 de juny, 20h
Octubre Centre de Cultura Contemporània València

Dimecres 1 de juliol, 20h
Llibreria Quars de Palma

Divendres 3 de juliol, 21h
Fundació ACA de Búger

Dissabte 4 de juliol, 20h
Espai Betúlia de l’Ajuntament de Badalona

Diumenge 5 de juliol, 21h
El Born Centre Cultural, Barcelona

Més info aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.