Una setmana plena de poesia

Redacció L'Avenç

diumenge, 10 de maig del 2015

Logo vermell petit petit ok

Aquest 12 de maig comença la setmana de la poesía. Fins al 18 Barcelona s’omplira d’actes i recitals. A continuació destaquem alguns actes d’aquesta setmana. [+]

Durant set dies hi haurà una progrmació extensa per celebrar la setmana de la poesia. El dimarts 12 a la Plaça del Rei Toti Soler, en Joan Massotkleiner i la Gemma Huguet homenatjaràn l’Ovidi Montllor en motiu del vinté aniversari de la seva mort. El mateix dia es lliurarà el Premi de Poesia dels Jocs Florals al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

El divendres 15 la Julie Christie i la Marta Pessarrodona faran un recorregut per la millor poesia poesia anglesa a l’acte Stop all the clocks... a l’Auditori de La Pedrera. També divendres, el cantautor Pau Riba actuarà a la Plaça Jaume Sabartés.

Els dies 16 i 17 hi ha dos actes pensats per a les famílies. El dissabte l’espectacle La Lluna la pruna a la biblioteca Sagrada Familia, portarà el cançoner popular als més menuts. A càrrec de Mercè Framis, crearà petites històries amb ombres i colors i farà interactuar els més petits. El diumenge al Poble Espanyol el poeta Andreu Galan i la companyia al piano i fent beatbox d’en Jaume del Corral provocaran rialles a l’espectaccle Qui no sap riure no sap viure. Poemes, raps i cançons per a xiquets de 6 a 6000 anys.

INFORMACIÓ:

Dia: del 12 al 18 de maig de 2015.

Lloc: cada acte té lloc en algun espai de la ciutat de Barcelona, a continuació us adjuntem el programa.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.