Nit de portes obertes al MNAC

Redacció L'Avenç

divendres, 10 de juliol del 2015

MNAC

Avui al vespre el MNAC celebra la Nit del Museu Nacional, una jornada de portes obertes que permetrà als visitants accedir de forma gratuïta a tots els espais del museu, a partir de les 8 de la tarda i fins la 1 de la matinada . [+]

És, doncs, una bona oportunitat per revisitar les exposicions permanents i descobrir les temporals d'aquest estiu: Del segon origen. Les arts a Catalunya (1950-1977), que reuneix una mostra de 400 obres entre pintures, escultures, pel·lícules i material documental divers, realitzades a Catalunya entre el 1950 i el 1977, i també Gabriel Casas. Fotografia, informació i modernitat, 1929-1939, dedicada a un dels fotògrafs catalans más importants del període d'entreguerres.

A més, el museu ha preparat una programació especial i gratuïta de dansa, amb l'espectacle Minus 16 a càrrec de la companyia It Dansa de l'Institut del Teatre (dues representacions, a les 21.30 i a les 23.00 h); un número de circ, Escalat de Manel Rosès, de l'Ateneu Popular 9 Barris (a les 22.45 h); i l'actuació de la Marxing Dixie Band del Taller de Músics. També es realitzaran visites comentades sobre les obres més destacades de la col·lecció permanent, es podran visitar les terrasses i gaudir d'una oferta gastronòmica especial.

INFORMACIÓ

Data: avui dissabte 11 de juliol, de 20h a 01h

Lloc: MNAC, Palau Nacional, Parc de Montjuïc s/n (Barcelona)

Activitat gratuïta

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.