Museu de les cultures del món

Redacció L'Avenç

dilluns, 02 de març del 2015

Museu Cultures Món

RECOMANEM Des del 7 de febrer comptem amb un nou museu a la ciutat de Barcelona, el Museu de les Cultures del Món. L’entrada a l’equipament serà gratuïta fins al 7 d’abril. [+]

Aquest museu té la voluntat d’especialitzar-se en la història de les diverses cultures d’arreu del món. S’hi exhibeixen les col·leccions no occidentals del Museu Etnològic de Barcelona i de la Col·lecció Folch, així com peces provinents d’altres fons privats.

A l’exposició permanent del Museu de Cultures del Món es presenten 529 peces seleccionades. Pel que fa a la procedència geogràfica, cal destacar que 250 peces provenen d’Àsia,138 d’Amèrica, 65 d’Àfrica i 76 peces d’Oceania.

L’exposició permanent es complementa amb recursos interactius i audiovisuals que ensenyen al visitant el fons gràfic, fílmic i documental de l'Etnològic i de la Fundació Folch, per aprofundir en la cultura que es presenta a cada sala.

Podeu verue un vídeo promocional del Museu aquí.

INFORMACIÓ:

Dia: Els horaris d’obertura són de dimarts a dissabte (de 10h a 19h) i els diumenges (de 10h a 20h).

Lloc: Carrer Montcada, 12 (08003, Barcelona)

Preu: a partir del 8 d’abril 5€ (3,5 euros la tarifa reduïda per a menors de 30 anys, majors de 65, aturats, titulars del carnet de biblioteques, entre d’altres) El primer diumenge de cada mes serà d’accés gratuït durant tot el dia, així com les tardes de tots els diumenges.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.