MACBA, 20 anys

Redacció L'Avenç

divendres, 27 de novembre del 2015

MACBA

AVUI el MACBA celebra els seus primers 20 anys amb una jornada de portes obertes des de les 10 h del matí fins a la mitjanit. [+]

Durant tot el dia es podran visitar les exposicions en curs i, de manera extraordinària, també es podrà accedir a espais privats del Museu com són les Reserves, el Taller de Restauració, l’Arxiu i la Biblioteca. També hi haurà una marató de visites comentades cada hora en punt, d’11 h a 21 h, a les mostres de Sergi Aguilar. Revers/anvers; Desitjos i necessitats. Noves incorporacions de la Col·lecció MACBA; Espècies d’espais; Capella. Carlos Bunga; Miserachs. Barcelona i A. XMI. A més, tothom podrà accedir en qualsevol moment de la jornada a l’Auditori Meier per veure la projecció d’obres de la Col·lecció i, també, contemplar-la a la façana principal, a les 18 h de la tarda. Durant tot el dia hi haurà activitats infantils i al vespre serà el torn d’una edició especial del MACBA ES VIU amb dansa i concerts, a les 20 h Les Filles Föllen i a partir de les 22 h Internet2, Arponera i Flamaradas. A l’entorn del MACBA, la festa continuarà amb un mercat gastronòmada VAN VAN.

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) va obrir les seves portes el 28 de novembre de 1995. En aquests momnets compta amb 5.809 obres, que a hores d’ara permet traçar un recorregut pels principals referents artístics de l’actualitat; de l’altra, ha desenvolupat unes línies de treball que l’han posicionat com a centre clau en l’àmbit de la recerca i la reflexió del fet artístic de la mà de les exposicions temporals, 231 mostres a dia d’avui, i dels programes públics, que han atret a la ciutat de Barcelona pensadors d’arreu de molts diversos àmbits i que són referents en les seves disciplines.

Podeu consultar el programa complet aquí i seguir tota l'activitat del dia a l'etiqueta #20MACBA

INFORMACIÓ:

LLOC: MACBA (Pl. Àngels 1, Barcelona)

DATA: 28 de novembre de 2015

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.