La guerra a Síria

Redacció L'Avenç

divendres, 17 de abril del 2015

1897610

El dilluns 20 tindrà lloc una taula rodona per presentar el quadern Síria, esperanzas defraudadas editat per Comissions Obreres. El quadern fa un repàs a aquests quatre anys que el país porta immers en una guerra civil. [+]

La taula estarà composta per: Montserrat Mir, secretària confederal d’Internacional i Cooperació de CCOO; Senén Florensa, president executiu de l’IEMed; Fernando Prieto, periodista de l’agència EFE i coautor de la publicació; Lurdes Vidal, cap de Món Àrab i Mediterrani de l’IEMed, cap de redacció d’afkar/ideas i coautora de la publicació; Marc Marginedas, periodista d’El Periódico i corresponsal de guerra a Síria.

A partir d’aquesta taula rodona es presentarà el quadern elaborat pel sindicat i que radiografia els darrers quatre anys de conflicte al país àrab. De forma transversal i des de diverses òptiques el quadern està composat per una àmplia varietat de disciplines teòriques. A més, incorpora el testimoni personal del conflicte, amb escrits de gent propera a la guerra.

INFORMACIÓ:

Dia: 20 d’abril del 2015, 19h

Lloc: Institut Europeu de la Mediterrània, c/Girona, 20. Barcelona

Més info aquí

PER SABER-NE MÉS:

Podeu llegir l’article de Pere Vilanova, La revolta social àrab: ¿una transició regional? publicat a L’Avenç 366 de març del 2011.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.