La Virreina acull l’exposició “Writing diffraction”

Redacció L'Avenç

dissabte, 30 de maig del 2015

descarga (4)

L’espai de La Virreina acull l’exposició Writing diffraction, fins al 5 de juliol es podrà visitar la col·lecció d’art contemporani de la Fundãçao Leal Rios de Lisboa. [+]

Writing diffraction explora les relacions entre allò sonor, la imatge en moviment, el llenguatge i el camp expandit de l’escultura contemporània. La col·lecció està integrada en el festival LOOP 2015, que enguany es centra en el col·leccionisme de vídeo i a les pràctiques artístiques sonores relacionades amb la imatge en moviment.

Les obres seleccionades per a l'exposició de La Virreina aborden l'experiència del ser i estar al món i es constitueixen en dispositius que a partir de la llum i el só, interpreten la pròpia existència. Les obres operen com a trasductores d'informació del pas del temps, el cos, la memòria, el paisatge, el llenguatge, les nocions de la naturalesa i la relació amb la mort.

Algunes de les obres exposades són: Recording the Light de Sophie Whettnall, on registra l'entrada de la llum solar a través d'una finestra; Demostration of Diffraction Using Water Waves de Francisco Tropa, un sofisticat projecte escultòric que treballa la intersecció entre els discursos de la ciència, la filosofia i l'art.

INFORMACIÓ:

Data: fins al 5 de juliol del 2015. De dimarts a diumenge i festius: de 12 a 20h.

Lloc: La Virreina, c/La Rambla, 99. Barcelona

La Virreina.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.