La Ruta dels Tres Reis

Redacció L'Avenç

diumenge, 06 de setembre del 2015

Tres Reis

Els Amics dels Clàssics organitzen La Ruta dels Tres Reis, una ruta monumental, literària i gastronòmica per Tortosa-Morella-Alcanyís els dies 10,11 i 12 d'octubre. [+]

La ruta transcorre per camins rurals i comença a Tortosa, on es visitarà la Tortosa medieval (Castell de la Suda, Convent de Santa Clara, el Temple i la Catedral). La jornada acaba a Morella, on diumenge es visitaran el Castell de Morella, Convent de Sant Domènec, Església arxiprestal, muralles i cases senyorials morellanes. Dilluns la Ruta acaba a Alcanyís, on es visitarà el Castell dels Calatraus, amb les seves famoses pintures mural de la Conquesta de València pel rei Jaume I. També es farà un repàs de la tradició dels clàssics i els humanistes d’Alcanyís a la capella romànica del Castell.

D'entre els clàssics que acompanyaran les visites cal destacar Cristòfor Despuig, Ausiàs March, Joanot Martorell i Jaume Roig.

INFORMACIÓ:

Dates: 10-11-12 d'octubre

Organització: Sortida en autocar des de Barcelona. Detalls de preus aquí i reserves a participa@editorialbarcino.cat

PER SABER-NE MÉS:

Recomanem l'entrevista que li vam fer a Lola Badia, amb el títol "Per què llegir els clàssics", a L'Avenç 359, de juliol de 2010.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.