Exposició col·lectiva 'Art al carrer Riereta'

Redacció L'Avenç

dissabte, 18 de juliol del 2015

Art carrer Riereta

La sala d'exposicions i teatre Fènix acull aquest juliol una mostra d'obres d'artistes que han estat vinculats al carrer Riereta, que ostenta el títol d’haver estat, al llarg de la seva existència, la via barcelonina amb una major concentració d’estudis d’artistes. [+]

Encara avui, segueix essent un punt de referència de l’art de Barcelona i, per això, La Fènix, amb seu al carrer de la Riereta, en ple barri del Raval, proposa, per aquest juliol, una exposició que recull l' obra d’alguns d’aquells creadors, que reflecteixen, en certa mesura, una gran varietat d’estils, tendències i mètodes d’expressió. També es vol reivindicar l'obra del pintor simbolista Joan Brull (1863-1912), que tenia el seu taller al carrer Riereta núm. 24.

La mostra inclou obres dels artistes Albert Casals, Alejandro Crespo, Alexandre Grimal, Ernesto Camacho Clavijo, Fernando Ochoteco, Irene Garcia Sirvent, Joaquim Riera, Jordina Sangrà, Judith Cunillera, Julia Grima, Julio Gómez, Victor Gil Serras.

INFORMACIÓ

Data: de l'1 al 26 de juliol, de 20 a 21h. Els dies 18 i 19 de juliol, es podrà visitar l'exposició d' 11 a 21 i de 12 a 17h, respectivament.

Lloc: Sala Fènix, Riereta, 31 (Barcelona)

Més informació al web

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.