Arrelant memòries. Actes memorials

Redacció L'Avenç

dimecres, 24 de juny del 2015

Arrelant memòries

Dissabte 27 de juny a les 18.30 comencen una sèrie d'actes memorialístics a la seu del Memorial Democràtic, des de la visita guidaca a l'exposició Vencedors i vençuts a un espectacle dirigit per Lluis Danés [+]

La jornada començarà a les 18.30 h amb una visita guiada a l’exposició “Vencedors i vençuts”. Hi participaran dos testimonis, Montserrat Giné, presidenta de l’Associació de Víctimes de la Repressió Franquista a Tarragona (AVRFT), i Enric Pubill, president de l'Associació Catalana d'ExPresos Polítics.

A les 19 hores el director del Memorial Democràtic, Jordi Palou-Loverdos, presentarà la proposta participativa i l’escultura “Les memòries de l’arbre”, d’Ariadna Díaz i Mireia Oliva.

Posteriorment, a les 19.30 hores, es presentarà un vídeo sobre la creació de la seu del Memorial Democràtic i s’oferirà una visita guiada a l’exposició “Catalunya en Transició (1971-1980)”. Hi participarà com a testimoni Àngel Colom.

A les 21.30 hores, a la Capella del Convent dels Àngels del MACBA, tindrà lloc la representació escènica “La Casa de la Memòria”, de Lluís Danés. Ha estat produïda pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya, compta amb música de Xavi Lloses, la dansa de la ballarina i coreògrafa Sònia Sánchez i la participació especial de Marina Rossell.

INFORMACIÓ:

Dia: Dissabte, 27 de juny

* Visites guiades:

Hora: a les 18.30 hores i a les 19.30h

Lloc: Memorial Democràtic, Peu de la Creu, 4-Plaça Caramelles, s/n, Barcelona

* Representació escènica

Hora: a les 21.30 hores

Lloc: Convent dels Àngels, Plaça dels Àngels, 7, Barcelona

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.