Actes del Centre de Recerca i Debat

Redacció L'Avenç

dilluns, 27 de abril del 2015

come-visitare-i-monumenti-romani-a-barcellona_da02bcdf001e0a70fa6c0c15f9724bb4

El MUHBA organitza el Centre de Recerca i Debat que des del febrer està realitzant activitats sobre la història de Barcelona. Fins al juny hi haurà seminaris, diàlegs i formació. [+]

El Centre de Recerca i Debat ofereix el dijous 21 de maig ofereix una jornada pública al MUHBA Plaça del Rei sobre Xammar i el cosmos franco-europeu. La sessió va a càrrec de Martí Anglada dins el curs "Barcelona-Europa. Literatura i Història Comparada dels Intel·lectuals".

Els dies 6, 7 i 8 de maig s'oferirà el seminari Barcelona-París. Escriptors, trànsferts intel·lectuals i capitals culturals. El seminari abordarà les relacions entre les dues ciutats i la influència de la capital francesa sobre la ciutat comtal. També, els dies 28 i 29 de maig es realitzarà el seminari La gestió dels arxius arqueològics a Europa i Europa i Amèrica, Barcelona i l'Havana 1765-1929 el 2 i 4 de juny.

Finalment, els diàlegs sobre història urbana i patrimoni completen el programa del Centre de Recerca i Debat. Els dilluns 11 i 25 de maig són els propers. De Barcelona a Canàries, de Canàries a Amèrica. La participació catalana en la primera expansió atlàntica (c.1470-1540) i Esplendor i ocàs del Banc de Barcelona, 1844-1920.

INFORMACIÓ:

Lloc: MUHBA Plaça del Rei, s/n. Barcelona

Dia: mesos de maig i juny.

Programa sencer aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.