Actualitat

Nit dels Narradors a Banyoles

La Llibreria L’Altell de Banyoles torna a celebrar la Nit dels Narradors amb Simona Škrabec, Marc Vintró, Joaquim Gestí i Carme Geronès.

per L'AVENÇ, 4 de juliol de 2023 a les 16:51 |
Dijous 6 de juliol se celebra la 24a edició la Nit dels Narradors. Organitzada per la llibreria L’Altell, la Nit de Narradors és una cita totalment consolidada a Banyoles. Consisteix en la lectura en veu alta de contes i relats per part d’escriptors i narradors catalans. En aquesta edició s’escoltaran contes amb la veu del seu traductor i contes amb veu pròpia de l'autor. Els narradors que hi participen són:


Simona Škrabec: L'escriptora i traductora llegirà fragments del seu llibre Torno del bosc amb les mans tenyides editat per L'Avenç. Es tracta d'una narració íntima i personal, un recull d'impressions, reflexions i sensacions narrades en primera persona i que neixen arran dels múltiples viatges de l'autora per tot el món.

Marc Vintró: Escriptor llicenciat i doctorat en filosofia a la Universitat de Barcelona. A la Nit llegirà algun conte del recull titulat Unes ganes salvatges escrit amb una prosa molt personal amb trets sarcàstics i d'humor negre.

Joaquim Gestí: Traductor, professor, hel·lenista i neohel·lenista català. A la Nit llegirà algun conte de Pirandello, dramaturg, novel·lista, assagista i premi Nobel de literatura del 1934, va expressar el seu profund pessimisme i el seu disgust pel patiment i la confusió de la humanitat a través de l’humor.

Carme Geronès: La traductora llegirà algun conte de Contes amb punxa de Saki, un dels grans contistes satírics de les lletres universals; narrador enginyós i sorneguer, però també corrosiu i virulent contra la falsedat de la societat victoriana.

INFORMACIÓ:

LLOC: Al Claustre de Monestir de Sant Esteve de Banyoles (Plaça del Monestir, 12, Banyoles)
DATA: 06/07/2023
HORARI: 21.30h.
ENTRADA: Gratuïta
ORGANITZACIÓ: Llibreria L'Altell
COL·LABORACIÓ: Ajuntament de Banyoles

PER SABER-NE MÉS

Al podcast cultural Punt volat creat per L'Avenç, Enderrock i Raig Verd podreu escoltar la conversa que van mantenir Núria Iceta, Jordi Novell i Laura Huerga amb la llibretera de L’Altell Irene Tortós-Sala.

 
Arxivat a:
, General
Participació