ACTUALITAT

Itinerari cultural pel Rec Comtal de Montcada

Serà el proper 18 de novembre, amb la col·laboració d'agents del territori i el guiatge de Marina Garcés

El rec transportava els excedents d’aigua a les planes del nord de Barcelona | Ajuntament de Montcada i Reixac
per Redacció, 31 d'octubre de 2023 a les 16:16 |
La proposta «Cultura en moviment. Un itinerari de vida cultural a través del Rec Comtal» explora els marges de la ciutat, l'indret on allò urbà i allò rural s'uneixen, des d'una perspectiva que combina cultura i naturalesa. L'objectiu és convidar els participants a pensar amb creativitat i visió àmplia, quelcom necessari per encarar els reptes de la contemporaneïtat, tal com ho és el teixit col·laboratiu. 

De fet, està organitzada per la UOC en col·laboració amb el projecte «El Rec es mou», un projecte d'acció social i comunitària veïnal que vol posar en valor la franja del Rec Comtal de Montcada Can Sant Joan i Vallbona. L'activitat serà, de fet, la inauguració del Màster de Gestió Cultural UOC-UdG i del Màster en Filosofia per als Reptes Contemporanis. Els participants comptaran amb un guiatge destacat, de la mà dels agents del territori i també de la professora Marina Garcés. L'objectiu és posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental d'aquest i d'altres espais similars. 

DATA I HORA: 18/11/2023, a les 10:00h
LLOC: Torre Baró Ciutat Meridiana - Vallbona, Barcelona, Espanya

Les inscripcions són obertes fins dimecres 1 de novembre, però queden poques places disponibles. Us hi podeu inscriure aquí


 
Arxivat a:
, General, Cultura, Natura, Pensament
Participació