ACTUALITAT

El número 501 ja és aquí!

Una cinquantena de persones va assistir a la presentació de 'L'Avenç' d'aquest octubre, a la llibreria Alibri

Josep Maria Muñoz, Simona Škrabec i Cristina Masanés durant l'acte | Natàlia Báscones
per Redacció, 11 d'octubre de 2023 a les 13:45 |
Ahir dimarts, 10 d'octubre, es va presentar públicament el número d'octubre de L'Avenç, el 501, que marca el retorn de la publicació a les bústies i als quioscos. La capçalera hi ha arribat amb coberta renovada i encetant una nova etapa, després de cinc mesos i quatre números d'aturada. 

La conversa va començar amb Josep Maria Muñoz, que deixa la direcció, i Simona Škrabec, que pren el relleu en el càrrec. Muñoz continua sent-ne l'editor, al costat de Núria Iceta. També hi va participar l'escriptora Cristina Masanés, membre del nou Consell de redacció de la revista. 

Durant la vetllada a la llibreria Alibri de Barcelona, Škrabec i Muñoz van definir els reptes de la nova etapa, que la capçalera encara amb el mateix tarannà. La reflexió i la crítica continuaran marcant la perspectiva interdisciplinària de L'Avenç, una revista d'història, cultura i memòria. Aquests mesos de pausa han servit per reflexionar sobre els reptes de l'actualitat, amb l'objectiu de continuar sent un mitjà de comunicació de referència. Es manté també el compromís amb la pluralitat de veus dels col·laboradors i amb la cultura i la llengua catalanes. Els lectors hi continuaran trobant l'habitual entrevista, així com les crítiques culturals i la recerca dels experts en àmbits diversos. La intervenció de Masanés va posar en valor la varietat d'interessos entre els membres del Consell de redacció, i la voluntat de reflectir la complexitat contemporània a les pàgines de la revista. 

Podeu adquirir número 501 aquí, i subscriure-us a L'Avenç aquí

 
Arxivat a:
, General, L'Avenç, Revista
Participació