ACTUALITAT

Homenatge a Joan B. Culla

El CCCB acollirà l'acte de reconeixement, el proper dijous 21 de setembre, a les 18.30 h

Joan B. Culla | JMM / L'Avenç
per L'AVENÇ, 12 de setembre de 2023 a les 10:32 |
Amics i companys de l'historiador retran homenatge a una llarga trajectòria de dedicació científica, acadèmica i cívica. Antoni Bassas presentarà la vetllada, que comptarà amb les intervencions de Salvador Alsius, Conxita Mir, Josep M. Muñoz, Joaquim Nadal, Mònica Terribas, Josep Ramoneda, María José Recoder, Borja de Riquer, Joan M. Tresserras, Esther Vera, Francesc Vilanova i Vicenç Villatoro. 

L'assistència és gratuïta, però cal reservar l'entrada a botiga.ara.cat. Si voleu adreçar un missatge (d'un màxim de cinc línies) a Joan B. Culla, el podeu fer arribar per correu electrònic a comunicacio@ara.cat, amb l'assumpte 'Escrit Joan B. Culla'. 

INFORMACIÓ
LLOC: CCCB (Barcelona)
DATA: 21 de setembre
HORA: 18.30h
Amb el suport del diari ARA i el CCCB. 

PER SABER-NE MÉS

Fa uns mesos, amb motiu de la seva jubilació com a catedràtic d'Història Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va treballar durant gairebé cinquanta anys vam publicar en obert al web l'entrevista que li havia fet Josep M. Muñoz l'any 2018. Culla, membre del consell editorial de L'AVENÇ on també hi ha escrit al llarg dels anys, ha estat col·laborador habitual en els mitjans de comunicació. Podeu recuperar l'entrevista publicada el febrer 2018 en aquest enllaç
Participació