El setembre comença amb La Setmana

per L'AVENÇ, 1 de setembre de 2023 a les 12:14 |

Comencem el setembre amb la cita anual de La Setmana del Llibre en Català. Tindrà lloc al Moll de la Fusta de Barcelona, del 8 al 17 de setembre. Ens trobareu a la caseta 72-73 amb els companys de Llegir en Català: L'Agulla Daurada, Les Hores i Sembra Llibres.


Hi portarem bona part del fons i les últimes novetats editorials, entre les quals les que publiquem aquest setembre: Hotel Savoy de Joseph Roth, la primera novel·la de l’autor i el sisè títol del gran escriptor centreeuropeu que publiquem a L’Avenç. De camí de retorn a Viena des de la Sibèria un jove soldat jueu s'allotja a l’Hotel Savoy, en una ciutat polonesa innominada, amb tot de personatges insòlits, perduts i entendridors que esdevenen una paràbola de l’Europa d’entreguerres; i Cap al tard, de Santiago Rusiñol, un recull de les proses més íntimes i definidores de Rusiñol, seleccionades per l’actor Ramon Madaula per fer-ne un muntatge teatral, que esdevenen una autobiografia literària d’un Rusiñol tocat per una malenconia vital, perseguint l’ideal, ferit per les drogues i l’alcohol, perdut en el seu propi personatge.


ACTIVITATS DURANT LA SETMANA
 

•    Dimecres 13, 18h, escenari familiar: Enregistrament del pòdcast Mentrimentres. Bernat Reher entrevista l'actor Ramon Madaula a propòsit de Cap al tard, de Santiago Rusiñol.
•    Divendres 15, 16.30h, escenari familiar: Enregistrament del pòdcast Punt Volat. Laura Huerga, Núria Iceta i Jordi Novell conversen amb el músic Caïm Riba.

•    Divendres 15, 19h, a l'escenari familiar, al costat de la carpa de les revistes: I després del 500... el 501! amb Josep M. Muñoz (director) i Carla Riera (cap de redacció)

•    Dissabte 16, 19.45h, escenari 2: Parlem de la bohèmia. A propòsit d'A la recerca del lotus, de Charmian Clift (Les Hores) i Autobiografia d'Alice B. Toklas, de Gertrude Stein (L'Avenç), amb Míriam Cano i Núria Iceta.

 

Arxivat a:
General, La Setmana
Participació