EXPOSICIÓ

La fotografia, del pictorialisme a la modernitat

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona contribueix a la celebració del centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya amb una exposició.

per Redacció, 21 de juny de 2023 a les 08:36 |
L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona acull l’exposició «Del pictorialisme a la modernitat. Centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya», on es mostren unes 90 fotografies originals que representen una selecció del fons de l'Agrupació Fotogràfica de Catalunya i que van des del moviment pictoralista fins a les noves propostes estètiques dels anys cinquanta.

Comissariada per la doctora en Ciències de la Comunicació per la UAB, Victòria Bonet Carbonell, la mostra també inclou material de l'Agrupació com revistes i altre material gràfic.
 


D'aquesta manera l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona contribueix a la celebració del centenari d'una agrupació sense ànim de lucre que té com objectiu fomentar l'art de la fotografia.
  
  

INFORMACIÓ:

LLOC: Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Plaça Pons i Clerch, 2, 2a planta (Barcelona)
DATES: Fins al 29/10/2023
HORARI: De dilluns a dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14 h.
ENTRADA: Gratuïta
ORGANITZACIÓ: Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona Agrupació Fotogràfica de CatalunyaPER SABER-NE MÉS:

La utilització de la imatge com a document històric ha tingut una sèrie de possibilitats per a l'estudi i la divulgació de la història i així ho analitzava el dossier La recerca fotohistòrica que es va publicar en el número 116 de la revista.  
Arxivat a:
, General, fotografia
Participació