ÚLTIM NÚMERO DE L'AVENÇ

Aquest cap de setmana surt a la venda l’últim número de L’Avenç

Aquest cap de setmana surt a la venda el número 500 de L'AVENÇ, corresponent al mes d'abril.

La coberta feta expressament per al número 500 per l'artista Ignasi Aballí.
per Redacció, 24 de març de 2023 a les 14:15 |
 

Aquest número és l'últim que publica la revista, tant en paper com en format digital, just quan es compleixen 46 anys des de la seva aparició, l'abril de 1977. Es tracta d'un número extraordinari, de 120 pàgines, centrat en el tema de la memòria. La coberta ha estat feta expressament per al número 500 per l'artista Ignasi Aballí. Se n'ha fet un tiratge de 6.000 exemplars, molt més ampli de l'habitual, i s'ha distribuït als quioscos conjuntament amb el diari Ara. A partir del 5 d'abril es podrà adquirir també a les llibreries.  

 

L'aparició de l'últim número de L'AVENÇ coincideix amb l'atorgament a la revista, per part de l'Ajuntament de Barcelona, de la Medalla d'Or al Mèrit Cultural, que serà lliurada en un acte que tindrà lloc el proper dilluns, dia 27 de març, al Saló de Cent.
 

Així mateix, l'aparició del número 500 i l'anunci de la interrupció de la publicació ha propiciat l'inici d'algunes converses, tant amb representants de les administracions públiques com de la societat civil, per mirar donar-hi una continuïtat futura. En qualsevol cas, L'Avenç continuarà present amb un web completament renovat (www.lavenc.cat) i amb la publicació de llibres de literatura i assaig.

També hauries de llegir
Fa 31 setmanes

L'AVENÇ, Medalla d'Or al Mèrit Cultural

Participació