ACTUALITAT

Rossella Biscotti, a la Fabra i Coats

Les instal·lacions de l'artista visual italiana es podran visitar fins al 25 de febrer

'The Journey’s objects (Drum, Antenna, Amphoric Detectors, Black Box)' | CABLE CITY DANCE CABLE CITY SEA © Eva Carasol (2023) | Fabra i Coats
per Redacció, 9 de febrer de 2024 a les 11:15 |
El Centre d'Art Contemporani Fabra i Coats acull  l'exposició "Cable City Dance Cable City Sea", de l'artista visual Rossella Biscotti. Coneguda per les seves instal·lacions, "performances" i vídeos, la italiana mostra a Barcelona una obra sobre la història material i afectiva dels espais habitats pels humans. Es tracta d'una radiografia dels ecosistemes canviants, que incorpora els imaginaris col·lectius que s'hi relacionen. La seva obra s'acosta així a disciplines com la història, l'arqueologia i l'antropologia, així com també a les ciències ambientals o la geopolítica.

La mostra està integrada per dues grans instal·lacions, en plantes diferents. La projecció multipantalla "The City" es basa en una ciutat neolítica, mentre que "The Journey" és una obra sonora sobre el Mediterrani. Totes dues està acompanyades d'obres escultòriques, "Trees on Land" i "Drifting", que evoquen un cementiri d'oliveres i el mar. Finalment, una darrera obra uneix els espais de l'exposició amb un cable reciclat d'una central nuclear desmantellada. Amb el títol "A Conductor", l'obra està connectada al corrent de l'edifici i alimenta les instal·lacions. 

"Cable City Dance Cable City Sea" es podrà visitar al Centre d'Art Fabra i Coats (c/ Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona) fins al proper 25 de febrer. Per a més informació sobre la mostra, consulteu aquest enllaç

Diumenge 11 de febrer, el personal de sala oferirà una visita comentada a l'exposició, a les 12.30h. Cal reserva prèvia al correu activitats-centredart@bcn.cat. 
Participació