ACTUALITAT

Curs "Memòria, història i arqueologia: paisatges i colonialitats"

La segona edició del curs tindrà lloc entre el 5 de febrer i el 2 d'abril, en format híbrid

Dirigeixen el curs Queralt Solé i Laia Gallego | Universitat de Barcelona
per Redacció, 26 de gener de 2024 a les 11:50 |
Si esteu interessats en el passat contemporani, teniu una cita amb el curs "Memòria, història i arqueologia: paisatges i colonialitats" entre el 5 de febrer i el 2 d'abril de 2024.

Es tracta de la segona edició del curs, i les sessions es podran seguir de manera presencial a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Carrer Montalegre, 6-8) i en línia, en un horari de 18 a 20h. Hi participaran experts de diversos camps que es relacionen amb la memòria, la història i l'arqueologia per investigar el passat més recent. 

Dirigeixen el curs la Dra. Queralt Solé (Professora del Departament d’Història i Arqueologia de la Universitat de Barcelona) i Dra. Laia Gallego Vila (Investigadora Postdoctoral Departament d’Història Moderna i Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona). L'organitzen el Grup de Recerca Consolidat del Centre d’Estudis Històrics Internacionals – CEHI (UB) i la Secció d’Història Contemporània (Departament d’Història i Arqueologia, Universitat de Barcelona). La proposta s'inclou en el marc de l’equip del Passat més Recent, i dels projectes NECROPOL: "Más allá del subtierro. Del giro forense a la necropolítica en las exhumaciones de fosas comunes de la Guerra Civil" i Red Voices: "Violencia, identidad y conflicto en la España del siglo XX". 

L'activitat és oberta a les persones interessades en aquestes matèries, així com a investigadors i estudiants, i té un cost de 60€. 

Per a més informació sobre les sessions i el procés d'inscripció, consulteu aquest enllaç.
 
Arxivat a:
, General, Història, Curs, CEHI-UB
Participació