ACTUALITAT

I Congrés de Joves Investigadors en Estudis Locals

Entre el 17 i el 19 d'abril, Tarragona acollirà converses sobre la recerca de proximitat

URV, IRMU i CCEPC
per L'AVENÇ, 8 de gener de 2024 a les 12:51 |
Ja és oberta la crida de comunicacions per al primer Congrés de Joves Investigadors en Estudis Locals. L’organitzen la Universitat Rovira i Virgili (URV), l'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana (CCEPC). Serà els dies 17, 18 i 19 d'abril de 2024, al Campus Catalunya de la URV i altres espais de Tarragona

Amb el títol “Un espai de confluència”, l’objectiu del congrés és incentivar la recerca local i debatre sobre la situació dels estudis locals als territoris de parla catalana per a reflexionar sobre el seu futur. Es tracta, doncs, de posar en valor el coneixement sobre la proximitat, i de fer-ho des de la perspectiva interdisciplinar. Així ho reflecteixen els diversos eixos temàtics del congrés:  demografia, urbanisme i infraestructures; família, quotidianitat i espai privat; identitats i gènere; metodologia i eines de treball; paisatge i medi ambient; patrimoni i memòria; pedagogia, transferència i divulgació; política, moviments socials i associacionisme; religiositat i creences, salut pública, assistència i atenció social, tecnologia i innovació, i xarxes i activitats econòmiques.

La trobada està adreçada especialment a investigadors joves d'últim any de grau o recent graduats, estudiants de màster, doctorat i investigadors postdoctorals. Les propostes de comunicació per participar-hi es poden enviar al correu [email protected] abans del diumenge 4 de febrer de 2024. 

Tota la informació inicial i la primera circular del congrés, en aquest enllaç

 
Participació