ACTUALITAT

Fina Miralles, a la Fundació Vila Casas

L'exposició "Des de més enllà del temps" es pot visitar als Espais Volart fins al 14 de gener

Maia Creus i Maria Lluïsa Faxedas han comissariat la mostra | Fundació Vila Casas
per Redacció, 28 de desembre de 2023 a les 09:20 |
La Fundació Vila Casas acull l'exposició "Des de més enllà del temps", amb l'obra de Fina Miralles. La mostra aprofundeix el diàleg suggerit per l'edició de Fina Miralles. Paraules fèrtils 1972-2017, l'obra en quatre volums dels escrits de l'artista. Es podrà visitar fins al proper 14 de gener, als Espais Volart de Barcelona (carrer d'Ausiàs Marc, 22) 

Es tracta d'un recorregut per l'univers visual de Miralles, que conjuga el blanc de paper i tela i el converteix en un espai viu, que oneja amb el ritme de les imatges simbòliques. L'aigua, l'energia o el vent agafen relleu a les peces, on el paisatge s'uneix amb la figura sovint inspirada en el passat indígena de la humanitat. Símbols com l'arbre còsmic comparteixen protagonisme amb els esperits mitològic del bosc, del dia i de la nit. 

Per cloure la mostra, el visitant podrà veure el cicle d'obres "Memorial", de 1996, que tanca el cercle entre vida i art que Miralles iniciava l'any 1973. L'exposició ha estat comissariada per Maia Creus i Maria Lluïsa Faxedas.

Trobareu més informació i els horaris de visita al web de la Fundació Vila Casas.


 
Participació