Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

> L'Accent és una col·lecció de llibres de narrativa, en format breu i mida petita, tant d’autors catalans com de textos traduïts, que comparteixen la característica d’estar escrits en primera persona i tenir un caire memorialístic. S’hi recuperaran títols ja publicats amb anterioritat per L’Avenç, i d’altres seran inèdits. Tots ells estan units pel mateix fil roig, la memòria personal entesa com una forma de construcció de la memòria col·lectiva.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 100 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
És trist morir sense hereus, David Nel·lo
És trist morir sense hereus

David Nel·lo

Com és que altres països són capaços de mantenir viva la tradició literària i nosaltres no? L’autor, amb bicicleta per l’Empordà o des d’una illa escandinava, tracta de respondre la pregunta mentre revisita una sèrie d’autors, de Víctor Català a Teresa Pàmies, passant per Marian Vayreda.

Preu 15 €

Carlo Levi, Crist es va aturar a Ebòli
Crist es va aturar a Èboli

Carlo Levi

“Carlo Levi és testimoni de la presència d’un altre temps a l’interior del nostre temps, i l’ambaixador d’un altre món dins del nostre món”
Italo Calvino

El llibre, que ha tingut un èxit permanent, és un clàssic de la literatura italiana del segle XX.

Preu 19.5 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.