Els Llibres de L'Avenç

L'Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present.

> La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX.

> La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.

"Els Llibres de L'Avenç", col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu). Podeu consultar el nostre catàleg clicant aquí. Visiteu també el web Els Llibres de L'Avenç, amb tot el catàleg i continguts extres.


Darreres publicacions
Autobiografia d’Alice B. Toklas, Gertrude Stein
Autobiografia d’Alice B. Toklas

Gertrude Stein

Sota el pretext d'escriure les memòries d'Alice B. Toklas, la seva íntima amiga, secretària i confident, Gertrude Stein no només explica la història de la seva pròpia vida sinó que ens ofereix una crònica excepcional de trenta anys de vida parisenca.

Preu 19.5 €

Terenci als USA, Terenci Moix
Terenci als USA

Terenci Moix

Fruit d’un viatge el 1973 als Estats Units, l’autor elabora una particular crònica d’impressions personals on analitza, amb un esperit crític i rebel, la realitat del país més poderós d'Occident, sumit aleshores en les protestes contra la guerra del Vietnam i la revolta pels drets civils.

Preu 18 €

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.