MAIG A L'AVENÇ

Redacció L'Avenç

dijous, 02 de maig del 2019

L'Avenç 457 - Maig 2019

El número de maig de L’AVENÇ segueix mirant el món que ens envolta. L’entrevista del mes és amb l’escriptor turc Burhan Sönmez, que ha patit la repressió i l’exili d’un règim poc respectuós amb els drets humans. La crisi dels ‘armilles grogues’ a França és analitzada en un magnífic reportatge del periodista del ‘Washington Post’, James McAuley. [+]

A més, la historiadora americana Lynn Hunt ens acosta a la figura de Diderot, editor de l’Encyclopédie i figura cabdal de la Il·lustració francesa. Gustau Muñoz ens parla del destí tràgic de Walter Benjamin, amb parada a Eivissa. Laura Huerga rememora el compromís amb la llibertat d’expressió d’Ursula Le Guin. Raül Garrigasait segueix explorant la seva trajectòria vital, alhora personal i col·lectiva. I us avancem un fragment del llibre ‘Terenci als USA’, de Terenci Moix, que L’Avenç ha recuperat 45 anys després de la seva publicació original. En el bloc de ressenyes culturals, Emili Manzano ens parla de l’últim llibre de Pérez Andújar, i Imma Merino de ‘Cold War’, entre altres col·laboracions.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 60 € l'any, cliqueu aquí i la rebreu puntualment a casa vostra cada inici de mes, a més d'estalviar-vos temps i diners, juntament amb els suplements.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.