Una nit de llibreries, per Barcelona

Redacció L'Avenç

dimecres, 17 de octubre del 2018

nit-llibreries3

La Nit de les Llibreries

Aquest 18 d’octubre es celebra la primera edició de la nit de les llibreries. Aquesta idea impulsada pel Gremi de Llibreters, forma part d’una sèrie d’esdeveniments programats dintre de la Ciutat Oberta Biennal de Pensament, que es celebra des del passat dia 15 i fins el proper 21 d’octubre a Barcelona [+]

La Nit de les Llibreries està concebuda com un espai obert per a pensar, implicar-se i experimentar. Entendre les llibreries com a agents culturals vius, actius, imprescindibles, és el que va empènyer el Gremi a treballar en aquesta proposta nocturna que compta amb la participació d’una veintena de llibreries que romandran obertes fins les 23.00 hores per oferir tot un seguit de propostes variades –presentacions de llires, col·loquis, debats, recitals...--.

Tot un seguit d’activitats destinades a acostar, des de la proximitat que representen els seus establiments, els temes centrals de debat i, alhora, la personalitat diferenciada de cadascuna d’elles: identificar llibres i persones per a la reflexió i el debat, la descoberta de la llibreria com a centre d’interès crític, proper, central, obert cada dia de l’any, la visibilització de l’assaig, el pensament i les arts... I tot, des de la particpació activa.

Data: 18/10/2018

Lloc: A una veintena de llibreries de tota Barcelona fins les 23.00 hores (Consultar activitats i horaris)

Preu: GratuÏt

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.