L'Avenç presenta el catàleg dels 40 anys

Redacció L'Avenç

dilluns, 05 de març del 2018

Dimecres 14 de març, a les 19.00 h tindrà lloc la presentació del llibre L'Avenç: Història, cultura i memòria amb una conversa entre l'escriptor Jordi Puntí i la sociòloga Marina Subirats, moderats pel periodista Joaquim Noguero, responsable de l'edició del llibre, a propòsit de la celebració dels 40 anys de la revista L'Avenç i els 10 anys com a editorial, que van donar lloc a l'exposició del mateix nom. [+]

La conversa girarà al voltant de la creació literària i de pensament que proposa L’Avenç, dels autors que hi escriuen, els temes que proposa i la seva incidència en la cultura catalana com a plataforma de trobada i d’irradiació d’inquietuds intel·lectuals molt diverses.

L'exposició, organitzada per Biblioteques de Barcelona, es va poder veure a la Biblioteca Jaume Fuster entre els mesos de desembre i febrer passats.

La presentació té lloc en el marc de Centre d’interès: Petites editorials, grans projectes on es vol donar cabuda a llibres triats, traduïts i editats amb molta cura. Llibres per a lectors exigents amb el contingut i també amb el continent. L’editorial resident durant els mesos de febrer i març és l’editorial L’Avenç.

IMG_2869_2

IMG_2881 2

L’Avenç és una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present. La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i europea dels segles XIX i XX. “Els Llibres de L’Avenç”, col·lecció iniciada el 2007, ha publicat ja més de 60 títols, i els seus autors han obtingut premis com la Lletra d’Or (J.D. Bezsonoff), el de la crítica de Serra d’Or (Molinero-Ysàs) i el Ciutat de Barcelona (Domingo i Andreu).

INFORMACIÓ:
Data: Dimecres 14 de març del 2018 a les 19h.
Lloc: Biblioteca El Clot-Josep Benet, plaça de les Glòries Catalanes, 37-38, 08018 Barcelona. Telèfon: 933 09 51 99.
Accés: Metro L1 parada Glòries. Autobús 7 i 92 parada Pl. Glòries Catalanes. Tram T4, T5 i T6 parada Glòries.
Preu: Gratuït

PER SABER-NE MÉS:
Podeu consultar l'apartat "Els llibres de l'avenç" a la nostra pàgina web, on podeu consultar les fitxes dels llibres, la llista de llibres que formen part del nostre catàleg, la nostra sèrie d'assaig, la sèrie de literatures, el que han dit dels nostres llibres, altres col·leccions de L'Avenç i el nostre catàleg de llibres.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.