JUNY a L'Avenç

Redacció L'Avenç

dilluns, 04 de juny del 2018

L'Avenç 447 - juny 2018

Aquest nou número de L’Avenç dedica una atenció especial a les humanitats. D’un costat, Ferdinand Mount, a propòsit d’una biografia recent, fa un repàs crític a la figura de Goethe i, en particular, a la concepció de la seva vida com una obra d’art. De l’altre, reproduïm la taula rodona organitzada fa uns mesos pel Col·lectiu Pere Quart i que amb el títol “Un segle 21 sense humanitats?” va convocar Xavier Díez, Patricia Gabancho, Gregorio Luri, Marina Garcés i Jaume Aulet. [+]

A més, l’entrevista del mes és amb el periodista Andreu Missé, que després d’una llarga trajectòria a ‘El País’, impulsa des de fa cinc anys la revista ‘Alternativas económicas’. En el bloc de ressenyes culturals, Simona Škrabec llegeix l’últim llibre de Julià Guillamon, ‘El barri de la Plata’, i Susanna Portell ens ofereix la seva lectura dels ‘Diaris’ i de ‘Tots els contes’ de Katherine Mansfield. Al seu torn, Lola Badia llegeix ‘Sol, solet…’, una obra de Guimerà muntada enguany pel TNC. I Imma Merino fa una crònica de la seva estada recent al Festival de Canes, on un jurat presidit per Cate Blanchett ha fet un reconeixement especial a Godard.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 60 € l'any, cliqueu aquí i la rebreu puntualment a casa vostra cada inici de mes, a més d'estalviar-vos temps i diners, juntament amb els suplements.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.