EL NÚMERO D’ESTIU DE ‘L'AVENÇ’ JA A LA VENDA

Redacció L'Avenç

diumenge, 01 de juliol del 2018

L'Avenç 448 - juliol/agost 2018

Aquest nou número de L’Avenç celebra el centenari del naixement d’Ingmar Bergman, amb un article d’Imma Merino sobre la trajectòria del cineasta suec. [+]

L’entrevista del mes és amb l'escriptor kenià Ngũgĩ wa Thiong’o, defensor de les cultures i llengües africanes. L’historiador Pol Dalmau ressegueix els orígens del diari ‘La Vanguardia’, fundat per dos industrials i polítics igualadins, els Godó. Jordi Falgàs revisita la construcció, als anys 1920 i 1930, de la urbanització de s’Agaró, tan vinculada a l’obra de Rafael Masó com al projecte cultural i polític del Noucentisme. Finalment, el periodista Alexander Stille reconstrueix la història del Moviment 5 Estrelles, que ha format govern a Itàlia després de guanyar les últimes eleccions. En l’apartat de ressenyes culturals, Albert Forns parla d’una experiència de teatre inclusiu al Teatre Lliure, Susanna Portell de l’exposició de Xavier Miserachs a la Pedrera i Vicenç Pagès de l’última obra d’Amélie Nothomb. Jordi Puntí clou el número tot relacionant el surrealisme de J.V. Foix amb el Sónar.

Podeu consultar el sumari i accedir als continguts aquí. Us recordem que la revista es distribueix a quioscos i llibreries i la podeu comprar en paper aquí, o bé en la versió digital aquí i aquí. Si us hi voleu subscriure, per només 60 € l'any, cliqueu aquí i la rebreu puntualment a casa vostra cada inici de mes, a més d'estalviar-vos temps i diners, juntament amb els suplements.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.